‘Thuis’

Wat maakt voor jou je woning écht ‘thuis’? Samen bespreken we welke elementen er voor jou echt toe doen. Ik denk dat het belangrijk is dat een huis de bewoners weerspiegelt. Met het creëren van ruimtes draait het niet alleen om esthetiek, maar ook om levensstijl en functionaliteit. Of je nou een volledige make-over wilt, gaat (ver)bouwen of slechts een enkele ruimte wilt vernieuwen.

Er zijn zoveel mooie interieur stijlen, materialen, meubels en decoratie om uit te kiezen; de keuze is enorm. Kan je niet kiezen of weet je niet waar je moet beginnen? Dan kan het handig zijn om hier samen voor te gaan zitten. Samen bespreken wij waar je van houdt, wat je wensen zijn, waar je interesses liggen en wat je leefstijl is. Elk detail is belangrijk.

VAN VISIE TOT ONTWERP
Alle ideeën en wensen bundel ik en aan de hand hiervan maak ik een ontwerp op maat. Ik maak een visuele presentatie zodat je een goed beeld krijgt wat er mogelijk is binnen jouw wensen. Ik bied op maat gemaakte oplossingen aan die aan jouw wensen voldoen

Online: een groot deel van mijn adviezen vinden online plaats. Het grote voordeel hiervan is tijd en daarmee ook geld besparing. Dit geeft mij de mogelijkheid om klanten op iedere locatie te helpen. Dit maakt het ook laagdrempeliger en daarom ben ik altijd tijdens het proces via Whatsapp te bereiken om te sparren.

Wil je wel graag fysiek afspreken. Dit kan in omgeving Gouda, Rotterdam, Alphen aan den Rijn, Waddinxveen tegen een vergoeding. Woon je in die omgeving en ben je opzoek naar iemand die de hele verbouwing uit handen neemt? Ook dit is mogelijk.

Pakketten

Compleet

Indeling

Tuin

Brainstormsessie

Pakketten

Compleet

Indeling

Tuin

Brainstormsessie

Advies op maat

Heb jij slechts behoefte aan enkele onderdelen uit een pakket? Geen probleem, ik maak ik een offerte op basis van jouw wensen. Het kan zijn dat jij opzoek bent naar een combinatie van de verschillende voorbeelden of iets anders. Neem contact op via mijn contactformulier zodat ik vrijblijvend een offerte kan samenstellen.

Heb jij behoefte aan enkele onderdelen uit een pakket? Geen probleem, ik maak ik een offerte op basis van jouw wensen. Het kan zijn dat jij opzoek bent naar een combinatie van de verschillende voorbeelden of iets anders. Neem contact op via mijn contactformulier zodat ik vrijblijvend een offerte kan samenstellen.

Advies op maat

Maatwerk meubels

Bouwbegeleiding

Zakelijk

Interieur-advies

Geïnteresseerd in een ontwerp & visualisatie?